Behandelingen


Pedicure
Manicure

Pedicure


Veel mensen hebben last van hun voeten. Voeten krijgen het vaak zwaar te verduren en moeten héél wat gewicht ondersteunen. Daarom is het ook logisch dat uw voeten extra aandacht verdienen. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure.

Wat doet een pedicure precies?
Tot de werkzaamheden van een pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot hun taak.

En als verwennerij is er na afloop van de behandeling een fijne voetmassage.
TOP

Manicure


Wilt u ook eens voor een bijzondere gelegenheid een keer stralende handen hebben met mooi gelakte en gevormde nagels? Of laat u uw nagels graag deskundig bijwerken zodat ze hun schoonheid duurzaam kunnen behouden? Dan is een manicure de specialisatie die aan uw wensen zal kunnen voldoen.

Een manicure is een behandeling van de handen, maar vooral van de nagels. De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van vochtregulerende lotions.

Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd en de nagel in een mooie vorm gevijld. Zo worden onder meer ook de dode huidcellen van de natuurlijke nagel verwijderd en zal de nagelriem met nagelriemolie worden verzorgd. Uiteraard kunnen naar uw keuze ook uw natuurlijke nagels worden gelakt met een keuze van een standaard nagellak of gellak.
TOP

Behandelingen

  • Pedicure
  • Manicure

Contact

Prinsenstraat 63
2300 Turnhout
Telefoon: 0498 14 63 73
E-mail: sannelauwen@gmail.com

Volg ons